بهگزارش میراثآریا، مریم جلالی معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور در حاشیه برگزاری نهمین جشنواره بینالمللی فجر (سرو سیمین۹) در دیدار با مدیر گروههای دانشگاه صنایعدستی گفت: از ویژگیهای این دوره از جشنواره صنایعدستی سرو سیمین اختصاص بخش ویژه داوری دانشگاهیان است که به بالا بردن ارزیابیهای علمی کمک میکند و جامعه دانشگاهی هم از میان آثاری که به مرحله داوری رسیدهاند منتخبانی معرفی خواهد کرد.
او افزود: نخستین هدف ما از جریانسازی در جشنواره بینالمللی فجر صنایعدستی فجر، معناسازی است. چون در جامعه ما صنایعدستی با وجود محبوبیتی که دارد همچنان منزوی است. در سیاستهای کلی گاهی صنایعدستی رو به جلو میرود و گاهی هم آن را پس میزنند. در نتیجه تکرار اهدافی نظیر کوشش برای سیاستگذاری در حوزه صنایعدستی است که اقتصاد هویت بنیان از زبان معاون رئیسجمهوری مطرح میشود.
جلالی تصریح کرد: مقاومتهایی در جامعه صنایعدستی وجود دارد که وقتی به صنعتگر میگویم باید استانداردسازی محصول را رعایت کنید گاهی فکر میکنند ما منظورمان این است که باید کیفیت کار را پایین بیاورید، در حالی که چنین نیست. گاهی صنعتگران با مشتریسازی و مشترییابی آشنا نیستند و اینجاست که باید بازارداری، بازارسازی و بازاریابی را آموزش دهیم.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور تاکید کرد: ما با کمک شما دانشگاهیان حوزه صنایعدستی میتوانیم به سمت کیفیسازی و روایتگری و روایتسازی بیشتر از محصولات صنایعدستی برویم.
او یادآور شد: ما در صددیم که در دورههای بعدی برای جشنواره فجر صنایعدستی رویدادهای جانبی تحت عنوان خرده رویداد برگزار کنیم و تمرکز را از تهران خارج کنیم تا جشنواره سرو سیمین به صورت منطقهای برگزار شود و در نهایت برگزیدگان صنایعدستی سرو سیمین در تهران به نمایش و داوری گذاشته شوند.
در این نشست مدیر گروههای دانشگاههای صنایعدستی از دانشگاه تهران، دانشگاه آزاد، دانشگاه فرشچیان و دانشگاه علامه حضور داشتند.
انتهای پیام/
نظر شما